Мітки

Мітки: вишивка

вівторок, 17 травня 2022 р.

МИХНЮК МАРІЯ ВАСИЛІВНА


Провідний бібліотекар бібліотеки с. Шевченкове Заболотівської територіальної громади.

Народилася 5 лютого 1965 року у с. Шевченкове Снятинського району.

У 1980 р. після закінчення восьми класів Ганьківської ЗОШ вступила в Чернівецьке культурно-освітнє училище, а у 1993 р. закінчила Київський інститут культури і мистецтв. Впродовж 1983-1986 рр. працювала на заміні декретної відпустки в Заболотівській селищній бібліотеці. 1985-2005 рр. очолювала Ганьківську сільську бібліотеку, а з квітні 2005 року й до сьогоднішнього дня працює в бібліотеці рідного с. Шевченкове.

39 років напруженої, творчої, креативної праці віддано бібліотеці. І все - завдяки великій любові до слова і до своєї роботи. З дитинства Марія Василівна любила декламувати вірші і виступати на сцені сільського клубу. Навчаючись у школі, завжди була у центрі виступів, які проводились. Талант продовжила втілювати і ровивати на улюбленій роботі. За плечима численні вистави, організовані заходи, флеш-моби, концерти, конкурси... Який би захід не проводився - в очах бібліотекарки вогники радощів, втіхи, а це ознака творчої особи.

Марія Василівна із тих, які не лише ніколи не відчувають втоми від роботи, а й не жалкують за часом, відданим їй. Адже кожне нове організоване дійство проносить масу позитивних вражень, задоволення, що дає змогу відчувати на своєму робочому місці свою стихію - і цим все сказано.







Немає коментарів:

Дописати коментар