Мітки

Мітки: вишивка

вівторок, 17 травня 2022 р.

ХРАПКО ОЛЕКСАНДРА СТЕПАНІВНА



Народилась 26 березня 1982 року на Снятинщині. Закінчила ПНУ ім. В. Стефаника за спеціальністю «слов’янська філологія». З 2004 року працюю в ІФОУНБ ім. І.Франка у відділі абонементу на посаді бібліотекаря І категорії.

В роботі прагну виважено та творчо підходити до поставлених перед собою завдань, самовдосконалюватись та професійно виконувати свої функціональні обов’язки. Вважаю, що бібліотека завжди має йти в ногу з часом та бути потрібною людям.

Вирішила трішки урізноманітнити своє життя і зайнятися творчістю, на яку мене надихають близькі люди та, безперечно, книги.

Сухе валяння вовни – це техніка створення з непряденої вовни іграшок, прикрас, взуття, одягу та інших декоративних предметів. Усе, що я роблю – це відображення мого внутрішнього стану та світосприйняття, моїх фантазій, настрої, переживань. Завжди радію, коли можу подарувати комусь частинку тепла своєї душі разом із теплотою валяного вовняного намиста, сережок чи брошки.

Кожній жінці завжди хочеться виглядати гарно та доглянуто, мати свої неповторні шарм, стиль, свою родзинку. Дбаючи про себе, жінки дедалі частіше звертають увагу на якість косметики та засобів гігієни. Натуральність в цьому випадку займає чільне місце. Саме тому я вирішила спробувати свої сили і у миловарінні. Виготовлення мила в домашніх умовах – процес захоплюючий, цікавий і творчий. Такий продукт, як і будь-яка інша ручна робота, відрізняється від заводських аналогів своєю оригінальністю, а головне, складом – без консервантів та хімічних домішок. 








Немає коментарів:

Дописати коментар