Мітки

Мітки: вишивка

четвер, 2 грудня 2021 р.

ЦАПЧУК МАР'ЯНА ПЕТРІВНА


Методист Публічної бібліотеки Тлумацької міської ради. 
 
Народилась 28 серпня 1982 р. у с. Локітка Тлумацького району.

Після закінчення Тлумацької школи навчалась у Тлумацькому коледжі. Згодом закінчила Калуський коледж культури і мистецтва, здобула освіту бібліотекаря. Працювала у книгозбірні села Гончарівка, пізніше у Тлумацькій ЦРБ. В 2018 р. закінчила Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу за спеціальністю інформаційна, бібліотечна та архівна справа. З грудня 2018р. працює методистом Публічної бібліотеки Тлумацької міської ради.

Талант і творчість… неповторна сила, це світ веде в прекрасну далечінь, а умілі жіночі руки завжди творять дива!

Любов до вишивання передала мама та бабуся, які навчали вишивати хрестиком. Ще з дитинства спостерігала за вправними рухами маминих і бабусиних рук, які творили неперевершену красу.

Згодом, за допомогою голки та нитки почали «народжуватись» красиві візерунки, серветки, доріжки, рушники, подушки. Є в творчому доробку майстрині роботи, вишиті бісером. Кожна вишивка – неповторна, з часточкою душі мисткині.

Крім вишивки, пані Мар’яна отримує неабияке задоволення на кухні, створюючи справжні витвори мистецтва, якими люблять ласувати гості сімейних свят, рідні, друзі. 










Немає коментарів:

Дописати коментар